page-header

Сборник нормативни документи

 • Информация

  Съдържание

  73 актуализирани нормативни документи, свързани със сделките с имоти: закони, правилници, правилници за приложение на закони, наредби, тарифи.

  Формат

  Кутия със CD диск. Формат на файла: .exe

  Цена: 35лв.

  нормативни актове за сделки с имоти

   

   

   

   

 • Поръчайте
  Във връзка с въведеното извънредно положение, доставката на продуктите става след заплащане на стойността им по банков път. Банкова сметка: IBAN:BG90BPBI81701735004760, BIC: BPBIBGSF, ДИКСИО ЕООД.

  Доставката се извършва от куриер, на когото се заплащат куриерските услуги или безплатно като архивирани файлове по предоставена електронна поща. 

Курс за брокери на имоти

Курс за брокери на имоти

Над 20 години, стотици курсисти успяха в професията. Присъединете се! Запишете се за едномесечен онлайн курс за брокери на имоти. Два раздела: Основи на професията и Практически въпроси с девет модула и близо 100 лекции, упражнения, тестове, ресурси. Такса 160лв.

Документи на брокера

Документи на брокера

90 от най-разпространените документи, свързани със сделките с имоти и работата на брокера. Написани образци, приложими във всекидневната работа на брокера и агенцията.

Практическо ръководство за брокера

Практическо ръководство за брокера

Ръководство за начинаещи брокери с основни понятия и раздели като градоустройство и сградостроителство, дейността на брокера, правни въпроси, реклама и психологически аспекти, ГДПР и агенцията за имоти

Сборник нормативни документи

Сборник нормативни документи

Нормативна уредба на въпросите, свързани със сделките с имоти. Сборникът включва 73 нормативни акта.